Despre Electrozep
Download
Produse Proprii
Panasonic
Toho
EL.CO.
Solutii
ElectroZep Romania
   
   

 Prima pagina

 Despre Noi

 Harta Site

 Stiri

 Contact

   
   
 

Telecontrol cu PLC

Telecontrol cu PLC

GSM Control configurator
Telecontrol
Software FPWIN PRO DEMOV5.24e
Software FPWIN GR DEMOV2.52

Legatura la distanta prin retele

Interfete de comunicare

MODBUS - functii predefinite pentru comunicare.

Comunicare – Simpla si eficienta via doua interfete seriale TOOL port si COM port. (interfata RS232C)

Interfata de programare TOOL Port (folosita si pt comunicare).

Pt. programare si comunicare aditionala Master/Slave, folosind protocolul Matsushita MEWTOCOL.COM.
   

In modul Computer Link, portul ofera acces la intreaga zona de memorie a lui FP0. De exemplu, in timpul transferului de date intre un PC gazda ce ruleaza soft-ul SCADA si un PLC FP0, serverul Windows-based MEWNET-DDE Server isi revendica total controlul asupra protocolului de comunicare. Astfel, utilizatorul poate sa omita alocarea dimensiunilor datelor si a parametrilor de transfer, deoarece nu este necesara nici o programare aditionala. Programatorul este astfel liber sa se concentreze exclusiv asupra proiectului in lucru si asupra cererilor aplicatiei. Protocolul software MEWTOCOL.COM ce vine cu documentatie permite verificarea locala a programelor utilizatorilor si a cererilor fiecarei aplicatii in parte.

Interfata de comunicare prin port COM.

Interfata liber-programabila RS232C pt module CPU de tip FP0C10CRS, FP0C14CRS, FP0C16C, FP0C32C, FP0T32C (flexibila cu doua moduri de operare, Computer Link si General Purpose). Pe langa posibilitatile de comunicare Computer Link descrise mai sus, portul COM optional integrat RS232C ofera posibilitatea programarii libere in modul General Purpose. In aceasta configuratie este posibila realizarea unor conexiuni de comunicare cu diverse aparate periferice conectate prin RS232C - acestea pot fi elemente de automatizare precum Cititoare Cod de Bare, module slave, imprimante, senzori de masurare sau emitatoare de telecomunicatii, etc.

 
 

FP - Modem - EU

FP Modem-EU – Legatura via retele de telecomunicatii analogice si digitale

FP0 si modem-urile si modulele ISDN cu design similar fac solutiile de telemetrie si de retelistica la scara mica mai ieftine. Se pot folosi in statii de telecontrol, de exemplu control si regulare, achizitie de date si transmisie, sau in:

  • management-ul facilitatilor pt orice fel de cladiri sau instalatii (achizitie de date si monitorizare de stare)
  • tehnologie pt apa potabila si menajera (de ex. statii de pompare)
  • retele de distributie a combustibilului, apei si incalzirii (de ex. monitorizarea presiunii, controlul ratei de curgere)
  • generarea si distributia tensiunii
  • tehnologie de trafic si de mediu
  • tehnologie de monitorizare

Transmitere de date via retele mobile, de telefonie  si cu relee radio

Abilitatile de comunicare ale lui FP0 se extind mult peste aplicatii de retea simple si fixe, ca de exemplu comunicare prin retele GSM si PCN. FP0 are capacitatea sa notifice serviciile de intretinere via pager, SMS si altele. Aplicatiile suportate includ:

  • transmisie mobila de date (e.g. pt vehicule sau nave)
  • transmisie de date  in absenta unei retele fixe (e.g. supraveghere de mediu si statii de masurare a poluarii)Producatori
 
 Copyright (C) 2007-2008 Electrozep Exim SRL Toate drepturile sunt rezervate

Valid XHTML 1.0 Transitional